Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

HoitotilatHoitotilat

 

 

  

 

turvesauna - kuppausturvesauna - kuppaus

Hoidot

MTV - moderni vyöhyketerapia:  MTV on keho- ja tunneterapia, jossa ihminen nähdään ajattelun, tunteiden ja kehon ykseytenä.  Mikä tahansa näistä kolmesta voi sairastuttaa ja parantaa ihmisen.

Hoidon kesto 45 min - 2h.

 

Hierontaterapia, on hierontaa joka vaikuttaa lihasten lisäksi myös lymfaan ja sidekudosten aineenvaihduntaan.  ISG-hierontaterapia on myös graniaali-sakraali käsittelyä, kinesologiaa, koko kehon monipuolista manipulaatiokäsittelyä.                                                                                              

Hoidon kesto 30 min - 2h.

 

Perinteinen Suomalainen Jäsenkorjaus:   Vaikuttaa nivelten ja sidekudosten liikkuvuuteen.  Tehdään ihmisen omia liikeratoja apuna käyttäen.      

Hoidon kesto  30 min - 2h.

 

Colonic- huuhtelu:  Paksusuolen koneellinen "vesipesu".  Poistaa paksusuolen kuonakertymiä ja virkistää oloa.  Auttaa mm. uuden bakteerikannan muodostuksessa, ruokavalion muutosten yhteydessä ja paastotessa, sekä on hyvä apu myös painonhallintaan.                              

Hoidon kesto 45 min - 1,5h.

 

Perinteinen kiinalainen lääketiede:  PKL on tuhansien vuosien aikana kehittyneisiin näkemyksiin perustuvaa kehon toiminnan säätelyn mahdollistavaa hoitoa. PKL pyrkii parantamaan sairauden syyn ja vahvistamaan kehon omaa kykyä saavuttaa tasapaino.  Mikä kehossa näkyy päälle päin antaa viitteitä siitä mitä kehossa tapahtuu sisällä.  Neula, moxipustio, kuivakuppaus, prikkaus ja tulineula tekniikat sisältyvät hoitoon tarpeen mukaan. 

Hoidon kesto 30 min - 1,5 h.

 

Kuppaus: Hiussuonistosta päästetään "paha veri" pois.  Vaikuttaa niin, että imusuoniverkosto puhdistuu ja lihasten aineenvaihdunta elpyy.  Kuppaukseen ovat apua hakeneet ainakin korkeasta verenpaineesta, migreenistä, astmasta, erilaisista lihas- ja nivelsäryistä kärsivät.

Hoidon kesto 30 -min - 1,5 h.  Aikaan vaikuttaa kupataanko koko keho vai esim. vain jalat.

 

Turvesauna ja turvehaudehoidot:  tehdään pesu/saunatiloissa.  Hoito vaikuttaa mm. iho-ongelmissa, erilaisissa kiputiloissa ja vaihdevuosiongelmissa.  Suositellaan yksilöllisesti tarpeen mukaan. Hoitotiloihin mahtuu kerrallaan 1- 6 henkilöä.  

Hoito kestää henkilömäärästä/hoidosta riippuen 1 - 2h.

 

Kuumakivihoito: Kivien lämpö ja energia rentouttaa kehon ja mielen. Hoidossa käytetään Ruska Aromatican eteerisiä öljyjä.  Voidaan käyttää myös osana muita hoitoja. 

Hoidon kesto 45 min - 1,5h. 

 

Imukuppihieronta: Käytetään mm. sitkeisiin maitohappokertymiin ja selluliittiin.  Käytetään muun hoidon tukena tarvittaessa.

Korvakynttilähoito: Käytetään tarvittaessa helpottamaan ylähengitysteiden ongelmissa.

Hoidon kesto 30 min.

 

Vauvahieronta:  Käytetään auttamaan vauvan vaivalloista oloa, tarvittaessa ohjaan kotona tehtäviä tukitoimia. 

 

Luontoäidin kasvohoito: Käytetään luonnonmukaisia kauneudenhoitotuotteita ja hemmottelua.  

Hoidon kesto 1h.